FÖNSTERRENOVERING BOSTADSRÄTTSFÖRENING

”Ska vi byta eller renovera våra fönster?”

En fråga som de flesta bostadsrättsföreningar förr eller senare står inför. Vad många gör är att man då ifrågasätter om det finns ett värde i att renovera ett befintligt material och väljer att byta ut detta mot ett nytt.

Bevara istället för att byta ut
Redan här vill vi backa bandet och istället rekommendera dig att undersöka de möjligheter som finns i att renovera. Enligt oss bör din utgångspunkt alltid vara att bevara de ursprungliga fönstren, då de oftast är av god kvalitet, är vackra och naturligt anpassade till byggnadens arkitektoniska uttryck.

Kostar mindre
En fönsterrenovering är betydligt billigare än ett fönsterbyte eftersom din förening slipper köpa in nya fönster – istället handlar det om att förvandla dina gamla fönster till nya sådana. Ett arbete du kan få för en bråkdel av vad nya fönster kostar. Med en mindre peng kan du alltså bevara ett hus originalkaraktär och samtidigt se till att höja dess värde.

Vi kan ha många fönster i luften – samtidigt!
Tack vare att vi har lång erfarenhet av fönsterrenovering i bostadsrättsföreningar har vi arbetat fram metoder och system som gör att vi snabbt och smidigt kan renovera stora mängder fönster samtidigt. På det viset får du alltid ett jobb som både är av högsta kvalitet och som sparar tid!

Ett skinande slutresultat
Vårt arbete innebär att du alltid får ett professionellt bemötande från vår personal.

När jobbet är avslutat skickar vi med en kvalitets- och miljöplan tillsammans med skötselanvisningar av våra utförda arbeten. Allt för att du ska bli en så nöjd kund som möjligt.

VÅRA PROJEKT

Kolla in några av våra projekt vi är extra stolta över.