HUR GÅR DET TILL?

Att renovera fönster.

Förr eller senare behöver äldre fönster underhåll och ibland en mer omfattande renovering för att överleva. Virkeskvalitén i äldre fönster är ofta bättre än i nya och det kan därför vara smartare att behålla befintliga fönster än att byta till nya. Men för att vara säker på att bevara dina gamla fönster och inte förändra hela husets karaktär kan det vara en bra idé att anlita en specialist på fönsterrenovering.

Rätt metod till rätt jobb
Tack vare metoder vi arbetat fram kan vi utföra fönsterarbeten oavsett väderförhållande. Det vanligaste är att vi använder oss av fönsterparaply, men vid kall väderlek krävs isolerade skydd med samma isoleringsförmåga som dina fönster. Detta gör att vi utan några som helst problem även kan arbeta mitt i vintern.

Vi renoverar dina träfönster direkt på plats
Är du småhusägare kan vi med hjälp av ett enkelt verkstadstält som vi sätter upp på din tomt, snabbt och smidigt renovera dina fönster samtidigt som du håller nere dina kostnader. Du får alltid ett fast pris och har möjlighet att utnyttja rotavdraget fullt ut. Läs mer!

Eget snickeri
När en trälagning ska utföras på grund av t ex röta, kan vi ta fram exakt identiska originalbitar som vi tillverkar i vårt eget snickeri. Allt material vi använder oss av är alltid av högsta kvalitet och virket till trälagningarna är av senvuxen hartsrik norrlandsfura.

Ett normaljobb tar cirka 14 dagar att utföra

VÅRA PROJEKT

Kolla in några av våra projekt vi är extra stolta över.