OM OSS

Vi är specialister.

För att få kalla sig specialist måste man vara riktigt duktig på någonting. I vårt fall handlar det om fönsterrenovering. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskaper anser vi oss vara en av de absolut kunnigaste fönsterentreprenaderna i Sverige. Vi på Träfönsterspecialisten kan erbjuda allt inom fönsterrenovering – från den första idén till det slutgiltiga resultatet

Ett gäng specialiteter
Här arbetar alltifrån målare och glasmästare till finsnickare. Alla med sin specialitet. Oftast håller vi till i våra specialanpassade, toppmoderna lokaler där äldre fönster får nytt liv, men självklart gör vi även många jobb som geografiskt kan sträcka sig över större delen av Sverige. Naturligtvis är vi auktoriserade i fönsterrenovering.

Hos oss är du speciell
För oss är alla kunder viktiga – stora som små. Därför är saker som hög servicenivå, punktlighet, engagemang och ärlighet av stor betydelse för att vi ska kunna lämna ifrån oss arbeten som du som kund, och även vi blir nöjda med.

Miljön är också speciell
Miljötänkande är en också en viktig del hos oss. Vi stoltserar bland annat med en egen miljöstation, som framtagits i samarbete med Auktoriserat Fönsterunderhåll, och där allt miljöfarligt avfall tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Vår historia
Träfönsterspecialisten ägs och drivs av Esbjörn Hallgren som har en lång och gedigen erfarenhet av fönster och glas. Han började sin karriär som målarlärling i slutet av 1980-talet på dåvarande HJ Måleris Fönsterverkstad. På den tiden hade fönsterrenovering precis tagit sin början och kallades för A13 metoden, en av de allra första och fortfarande den bästa metoden att ta till vara och förädla värdet som finns i det befintliga träfönstret.

Vårt dotterföretag Wimmerby Fönstersnickerier
Wimmerby Fönstersnickerier är ett dotterbolag som tillverkar skräddarsydda fönster och fönsterdörrar. All tillverkning sker med moderna maskiner i samklang med traditionellt hantverk. Tillsammans kan vi erbjuda fönster av alla slag, oavsett om det handlar om fönster till ett sekelskifteshus eller ett modernt fönster i ett nybyggt hus.

Läs mer om Wimmerby Fönstersnickerier på deras hemsida.

VÅRA PROJEKT

Kolla in några av våra projekt vi är extra stolta över.