FÖNSTERRENOVERING

En långsiktig investering.

Det finns många fördelar med en fönsterrenovering. Förutom att du får fastigheten eller villan att att kännas ny och fräsch, så minimerar du värmeläckaget genom fönstren. Dessutom är en fönsterrenovering en långsiktig investering som betalar sig från dag 1 med minskade uppvärmningskostnader.

Vi kan hjälpa alla
Oavsett om du är en bostadsrättsförening, ett stort byggbolag, kanske ett statligt verk eller en privat villaägare kan vi hjälpa dig. Det gemensamma för alla våra kunder är att alla behöver hjälp med sina fönster och att alla faktiskt blir väldigt nöjda med slutresultatet. Vi åtar oss uppdrag både i Stockholmsområdet och övriga Sverige.

Om du kommer från en bostadsrättsförening, läs mer om vårt erbjudande här.

Behåll husets tidsanda
Byt inte ut dina fönster mot nya. Då är risken stor att du förstör husets utseende. Det enda som förändras är att husets uppvärmning blir billigare om du sätter in energiglas i samband med renoveringen. Ja, och att dina fönster blir lika vackra som de än gång var förstås.

Renovera på vintern?
Tror du att det bara går att renovera fönster då det är varmt ute? Glöm det. Vid kallare väderlek använder vi oss av isolerade skydd med samma isoleringsförmåga som dina fönster. Så hur kallt det är ute påverkar inte vårt jobb, utan vi kan fixa dina fönster minst lika bra mitt i vintern också.

Byt till energiglas
Att byta till energiglas kan hjälpa dig sänka dina värmekostnader avsevärt. Tack vare det osynliga och ytterst tunna beläggning som ett energiglas har, kan glaset släppa in solvärme, och samtidigt förhindra att rumsvärmen försvinner ut igen. Dessutom fördubblas fönstrets isoleringsförmåga, så att du faktiskt kan sänka inomhustemperaturen där hemma, och ändå ha det lika varmt och mysigt. Bara att veta att du sparar cirka 5 procent av uppvärmningskostnaden för varje grad du sänker kan ju göra vem som helst lite varm i kroppen.

Vi renoverar dina träfönster direkt på plats
Är du småhusägare kan vi med hjälp av ett enkelt verkstadstält som vi sätter upp på din tomt, snabbt och smidigt renovera dina fönster samtidigt som du håller nere dina kostnader. Du får alltid ett fast pris och har möjlighet att utnyttja rotavdraget fullt ut. Läs mer!

VÅRA PROJEKT

Kolla in några av våra projekt vi är extra stolta över.