topp3

Vi är specialister.

För att få kalla sig specialist måste man vara riktigt duktig på någonting. I vårt fall handlar det om fönsterrenovering. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskaper anser vi oss vara en av de absolut kunnigaste fönsterentreprenaderna i Stockholms län. Vi på Träfönsterspecialisten kan erbjuda allt inom fönsterrenovering – från den första idén till det slutgiltiga resultatet.

Ett gäng specialiteter

Idag är vi 12 man som jobbar heltid med fönster. Här arbetar alltifrån målare och glasmästare till finsnickare. Alla med sin specialitet. Oftast håller vi till i våra specialanpassade, toppmoderna lokaler där äldre fönster får nytt liv, men självklart jobbar vi även över hela Stockholm med omnejd. Naturligtvis är vi auktoriserade i fönsterrenovering.

Hos oss är du speciell

För oss är alla kunder viktiga – stora som små. Därför är saker som hög servicenivå, punktlighet, engagemang och ärlighet av stor betydelse för att vi ska kunna lämna ifrån oss arbeten som du som kund, och som även vi blir nöjd med.

Miljön är också speciell

Miljötänkande är en också en viktig del hos oss. Vi stoltserar bland annat med en egen miljöstation, som framtagits i samarbete med Auktoriserat Fönsterunderhåll, och där allt miljöfarligt avfall tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Historia

Träfönsterspecialisten ägs och drivs av Esbjörn Hallgren som har en lång och gedigen erfarenhet av fönster och glas. Han började sin karriär som målarlärling i slutet av 1980-talet på dåvarande HJ Måleris Fönsterverkstad. På den tiden hade fönsterrenovering precis tagit sin början och kallades för A13 metoden, en av de allra första och fortfarande den bästa metoden att ta till vara och förädla värdet som finns i det befintliga träfönstret. Under senare delen 1990-talet startades Träfönsterspecialisten AB. Sedan dess har verkstad och lokaler i Skärholmen växt med uppdragen, och idag finns en modern verkstad på 600 kvm, anpassad för att kunna klara alla typer av uppdrag. 2013 har företaget också Marcus Hellmark som ny delägare.

Några nöjda kunder.

Läs om våra olika arbetsmetoder och se vilken som passar dig bäst.

Ta del av alla våra nyheter och tips. Följ oss på Facebook.